Blij van een serenade

30 oktober hebben we een serenade mogen brengen bij een inwoonster van Doorn. Na diverse keren moeten uitstellen, omdat het niet mocht van de coronaregels, konden we de jarige eindelijk een serenade brengen. Drie maal is scheepsrecht. Ondanks het zeer regenachtige weer waren we allemaal blij om weer een optreden te hebben. En wat een kick geeft het dan om met een groot deel van de club samen muziek te maken. Het was wel een uitdaging om de muziek te lezen – extra vegen – en de voeten droog te houden door alle plassen. Maar wat hebben we ‘t samen goed gedaan! De jarige was door haar familie en ons echt verrast en daar doen we het natuurlijk ook voor! Op naar het volgende optreden.

Kalender 2022

Woont u in Doorn, houd dan uw brievenbus in de gaten, want we gaan vanaf 6 november de kalender huis aan huis gratis bezorgen. Heeft u ‘m toch gemist (omdat u een NEE-NEE sticker heeft of buiten Doorn woont) geef ons dan een seintje via het contactformulier.

2 april 2022 CONCERT!

We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen van ons voorjaarsconcert 2022. Dus reserveer 2 april alvast in de agenda.
En had u al een kaartje voor ons concert van 2020? Deze is dan ook nog geldig.

Verplaatsing Voorjaarsconcert

De overheid heeft afgelopen donderdag, 12 maart 2020, maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID – 19). Deze (en wellicht nog in een later stadium te nemen) maatregelen hebben ook gevolgen voor het Voorjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Doorn. Het Voorjaarsconcert zou plaatsvinden op 4 april 2020, maar zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum later dit jaar. Via onder andere sociale media zullen wij u hierover op de hoogte houden.