Kalender eerste helft 2017 goed gevuld

Het jaar 2017 is alweer ruim een maand onderweg. Het eerste optreden van de Koninklijke Harmonie Doorn laat echter nog even op zich wachten tot 1 april (en nee, dat is geen grap!). De maanden daarna is de kalender goed gevuld. 

Het eerste optreden van de KHD in 2017 is het traditionele voorjaarsconcert. Dat vindt dit jaar plaats op 1 april. Voordat het zover is, steken we eerst op 11 maart de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Na het voorjaarsconcert staan er genoeg optredens gepland. Zo is de KHD actief voor en tijdens Koningsdag in Doorn en wordt bijna een eigen avondvierdaagse gelopen met optredens tijdens avondvierdaagsedefilés in Houten, Driebergen en Doorn. Op 24 juni heeft de KHD de eer om weer mee te mogen doen aan de Veteranendag in Den Haag. Een week later wordt de eerste seizoenshelft afgesloten met een optreden bij Oranjestein. Na de zomer is een optreden bij Floralia in Voorthuizen de grote blikvanger. In november volgt dan weer ons najaarsconcert.

Kortom, genoeg te doen in 2017! Bent u echter nog op zoek naar een harmonie die uw evenement op komt luisteren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.