Koninklijke Harmonie Doorn op zoek naar superhelden tijdens najaarsconcert

Op 11 en 12 november gaan de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Doorn op zoek naar hun helden. Vrijdag 11 november krijgen ze daarbij hulp van een grote groep basisschoolleerlingen. Zaterdagavond 12 november wordt de zoektocht naar helden tijdens het najaarsconcert in het Cultuurhuis voortgezet. Het concert begint om 12 november om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. De toegang is gratis.

Programma voor kinderen
Het muzikale weekend begint vrijdagmiddag met een dubbel optreden voor een grote groep schoolkinderen uit Doorn en omstreken. In de weken voorafgaand aan het concert bezoekt de Koninklijke Harmonie Doorn diverse basisscholen, waarbij de leerlingen kennis maken met blaas- en slagwerkmuziek. Kinderen die door deze kennismaking en het  kinderconcert zo enthousiast raken, mogen zaterdagmiddag meedoen aan een workshop in het clubgebouw van de KHD. Zaterdagavond mogen ze dan een speciaal ingestudeerd stuk meespelen met het orkest.

Zoektocht naar helden
Zaterdagavond luistert de Koninklijke Harmonie Doorn de avond op met verschillende prachtige muzikale stukken die in het teken staan van verschillende helden. Aan de hand van verschillende supertalenten brengen de muzikanten van Koninklijke Harmonie Doorn muzikaal aan het licht waarom bepaalde personages helden zijn geworden.  Zo komen Ivanhoe, Hercules, James Bond en Gladiator voorbij. Ook kinderheld Spongebob Squarepants ontbreekt niet op het muzikaal heldenfeest.

cid_2ca59570-191c-4f98-917c-84d6296edd0cdynamic_ziggo