Koninklijke Harmonie Doorn verrast met een cheque van 1000,-!

De Koninklijke Harmonie Doorn heeft afgelopen vrijdag uit handen van de commissaris van de Koning (provincie Utrecht) een mooie cheque van €1000,- in ontvangst mogen nemen van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Zij zijn uitgeroepen als topcollectant van de Anjeractie van 2018.  Deze cheque is uitgereikt, omdat er in 2018 beduidend meer geld is opgehaald dan andere jaren.

Al tientallen jaren collecteert ‘De Harmonie’ voor het Prins Bernhard Cultuurfonds, wellicht bij u ook bekend als ‘De Anjeractie’. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is een bevlogen fonds dat met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen initiatieven en talenten ondersteunt.

Een deel van de opbrengst die door de collectanten van De Harmonie wordt opgehaald langs de deuren in Doorn, komt ten goede aan de Harmonie. Het bedrag dat zij afgelopen vrijdag hebben mogen ontvangen zal volledig gebruikt worden aan het voorjaarsconcert dat plaats zal vinden op zaterdag 6 april in het Tennis- en Businesscenter Heuvelrug.

Wij zijn erg blij met deze uitreiking en willen alle mensen uit Doorn hartelijk bedanken voor de bijdrage aan de Anjeractie. Ook dit jaar zal De Harmonie deelnemen aan de huis-aan-huis collecte. Deze vindt plaats in de week van 19 tot 25 mei 2019