Laatste fase scholentour Sterrenboog!

Het muziekproject van groep 5 en 6 van de Sterrenboog gaat na de meivakantie de laatste fase in.

De kinderen van groep 5 hebben op alle instrumenten les gehad en vormen nu een echt orkest. Groep 6 is in februari gelijk gestart als orkest. Iedere dinsdag wordt er enthousiast geoefend in het gebouw van de harmonie. Er wordt nu hard gewerkt aan het eerste optreden dat de kinderen zullen geven op dinsdag 21 mei. Dit zal zijn op de muziekavond van de Sterrenboog. Dit hoogtepunt van het project vindt plaats in de aula van het Revius Lyceum.

De week daarna, op dinsdag 28 mei, zullen de kinderen het project afsluiten op de laatste les. Dan zullen de kinderen laten zien en horen wat ze allemaal hebben bereikt en wordt er ook wat meer verteld over het verloop van het project. Hiervoor zijn alle ouders en belangstellenden van harte uitgenodigd. De presentatie van groep 6 begint om 13.15 uur en de presentatie van groep 5 begint om 14.10 uur en wordt gehouden in het gebouw van de harmonie, Molenweg 1 in Doorn.

Muziek maken is een fantastische hobby. We hopen natuurlijk dat er kinderen zijn die enthousiast geworden zijn om ook echt op muziekles te gaan. Bij de harmonie werken professionele docenten die lesgeven op blaasinstrumenten en slagwerk. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.