Over de Harmonie

“De Harmonie” Doorn is een zeer levendige vereniging waarin naast de repetities voor concerten en optredens meerdere activiteiten plaatsvinden. Naast optredens binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug presenteert “De Harmonie” zich ook regelmatig in het land.

Door goede instructie op de verschillende instrumenten en fijne, gezellige maar ook inhoudsvolle repetitieavonden hebben de tamboers en het harmonieorkest een zeer hoog niveau kunnen bereiken. Het Koninklijk Muziekgezelschap “De Harmonie” is lid van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen [KNFM].

 

Verplaatsing Voorjaarsconcert

De overheid heeft afgelopen donderdag, 12 maart 2020, maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID – 19). Deze (en wellicht nog in een later stadium te nemen) maatregelen hebben ook gevolgen voor het Voorjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Doorn. Het Voorjaarsconcert zou plaatsvinden op 4 april 2020, maar zal verplaatst worden naar een nader te bepalen datum later dit jaar. Via onder andere sociale media zullen wij u hierover op de hoogte houden.