Prachtig muzikale wereldreizen vanuit Doorn

Vrijdagmiddag en zaterdagavond was het genieten geblazen voor de mondiale muziekliefhebber. Vrijdag was het de beurt aan de groepen 5 en 6 van de Doornse basisscholen, zaterdag gevolgd door een grote groep toeristen die meegingen op de ‘Harmony cruise’.

Kinderconcert
Verdeeld over 2 groepen maakten de kinderen van de Doornse basisschool kennis met de mondiale muzieksmaak van onze harmonie. Het was een groot succes! De kinderen reageerden enthousiast met meeklappen, trommelen op de banken en applaudisseren. Veel kinderen kozen ervoor om een dag later mee te doen aan de workshop van zaterdag, waarna ze ook deel mochten nemen aan het concert van zaterdagavond.

Op wereldreis
Na een geslaagde workshop voor de kinderen was het `s avonds tijd voor het najaarsconcert. Na een spetterende aftrap van de ‘little harmony’ gingen we op reis naar Zweden, dan via de Noordpool naar Rusland, vervolgens naar de cowboys in Amerika, even bijkomen op Antarctica en dan naar Brazilië voor een voorproefje van het WK. Na een rustmoment kwam een ‘gast’drumband die het reisgezelschap begroette voor het tweede deel van de reis. Dit bracht ons naar Schotland, Spanje, Italië en het laatste stukje per bus over de Alpen naar Duitsland.

Bekijk de foto`s van het concert >>