Steun de KHD: Uw stem is geld waard!

De Koninklijke Harmonie Doorn doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubkas Campagne van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Om kans te maken op een mooi geldbedrag hebben we uw stem nodig! Helpt u de KHD?

Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen van maandag 19 oktober tot en met woensdag 4 november 2015 vijf stemmen uitbrengen op deelnemende vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting. Deze stemmen zijn geld waard! Hoe meer stemmen voor de Koninklijke Harmonie Doorn, des te meer geld we ontvangen. Dit jaar doen er 108 verenigingen mee en heeft de Rabobank € 100.000,- te verdelen.

Hoe kunt u stemmen?
Het is voor de KHD dus belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Dus nodig al uw vrienden, familie en andere kennissen uit om te stemmen op de KHD tijdens Rabo Clubkas Campagne!

Leden van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug hebben onlangs een persoonlijke e-mail ontvangen met een unieke stemcode. Met deze unieke stemcode kunt u tot en met woensdag 4 november 2015 via deze site 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs die u een warm hart toedraagt, waaronder natuurlijk  de KHD!

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren.

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en steun de Koninklijke Harmonie Doorn!

RBCC15-2