Tropische afsluiting bij Bartimeus

De laatste repetitieavond van het voorseizoen werd vrijdag 3 juli ingeruild voor een afsluitingsconcert bij Bartimeus in Doorn. De muzikanten van de Koninklijke Harmonie Doorn werden op een mooie zomeravond enthousiast ontvangen door de bewoners van Bartimeus.

Rond de klok van half acht zette het orkest in met Nights in White Satin. De omstandigheden waren tropisch te noemen in de Kapel van Bartimeus, maar de bewoners genoten zichtbaar en hoorbaar van alle muziekstukken die volgden. Zo werd er gedanst bij Candyman, maar kon ook het stuk Deep Purple op veel enthousiasme rekenen. Na bijna anderhalf uur – inclusief een korte pauze – kwam met Step out & Swing een einde aan het zomeravondconcert.

De bewoners trakteerden de orkestleden op een daverend applaus en vroeg natuurlijk om een toegift. Die kwam er in de vorm van Rolling in the Deep. Na dit nummer brak de welverdiende vakantie aan voor de leden van de KHD. Na een druk voorseizoen wacht zaterdagavond nog een gezellige BBQ, daarna mag er even uitgeblazen worden.

KHD tijdens concert op Bartimeus