Vrijwilligers KHD staken handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Vele handen maken licht werk en dat gold zaterdag 21 maart ook bij de Koninklijke Harmonie Doorn.  De Doornse muziekvereniging deed dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet.

Een groep van 11 vrijwilligers meldde zich rond de klok van half 10 in het clubgebouw aan de Molenweg. Na een bakje koffie of thee met een plak cake konden de vrijwilligers aan de slag.  In verschillende groepjes werd er in en om het gebouw gewerkt aan verschillende klussen.

Binnen werd de zolder, berging en bestuurskamer grondig opgeruimd. Ook de bar werd aan een opruim- en schoonmaakbeurt onderworpen. Het plafond in de repetitieruimte werd schoongemaakt, terwijl het plafond in de gang compleet werd vervangen.

Een andere groep ging buiten aan de slag met het repareren van het hek, dat tijdens een storm beschadigd was geraakt. Daarnaast werden het dak en de dakgoten van het clubgebouw bladvrij gemaakt.  Ook op de verharde grond werd blad geruimd en werden de ramen en kozijnen schoongemaakt.

Als beloning voor al het harde werk werden de vrijwilligers als afsluiting getrakteerd op belegde broodjes met soep. De Koninklijke Harmonie Doorn wil alle vrijwilligers nogmaals heel erg danken voor het vele werk wat is gedaan tijdens NLdoet.

Bekijk de foto`s >>Klik hier om de foto`s van NLdoet 2015 te bekijken