Warm optreden bij Avondvierdaagse Leusden

De Koninklijke Harmonie Doorn mocht bij het defilé van de Avondvierdaagse in Leusden de eerste mooie zomeravond muzikaal opluisteren.

Na een fris voorjaar was het donderdagavond zweten geblazen in Leusden. Op een warme avond vertrok een korps van ruim 30 mensen voor een defilé. Het mooie weer had veel mensen uit hun huizen gelokt, wat zorgde voor een mooie sfeer langs de kant van de weg. Ook de kinderen hadden er nog zin in op de laatste avond en lieten zich uitvoerig horen. Toen de muziek even stopte, klonk direct ‘wij willen muziek, wij willen muziek!’.

En muziek kregen ze! In het vervolg van het defilé bracht de Koninklijke Harmonie Doorn verschillende marsen ten gehore waaronder Longstreet Dixie, Vitezy Navrat en Thriller. Na ruim driekwartier mocht het korps uitblazen en bijkomen.

Over 2 weken staat het volgende optreden gepland. Dan gaan we vrijdagavond 19 juni voorop bij het defilé van de Avondvierdaagse in Doorn. Op 27 juni volgt dan een spetterend slotakkoord van dit seizoen met ons optreden tijdens het defilé van de Veteranendag in Den Haag.